This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title

Hungarikum fesztivál

 

Augusztus 9-12 között a Széchenyi téren

2008. óta minden évben megrendezik a Hungarikum Fesztivált.  A fesztivál igazgatója, Elekes Zoltán, elmondta, hogy a céljuk az, hogy bemutassák azokat a magyar értékeket és hagyományokat, amelyekre büszkék lehetünk. a rendezvény elnyerte a Kiváló fesztivál minősítést.

 

Mire számíthatunk a Hungarikum Fesztiválon?

Közel száz kiállító gyönyörű és ínycsiklandó termékei. 🙂  Többek között találkozhatunk borászatokkal, pálinkaházzal, hentesáruval, fűszerekkel, hagyományos magyar édességekkel, lekvárokkal, szörpökkel, mézzel, stb  

  A kiállítók között lesznek még cipőkészítők, csipkeverők, bábkészítők, szövők, fafaragók, csuhékészítők is. Válogathatunk a kiváló magyar termékek között. A színpadon közben szólnak Dankó Pista nótái, operett összeállítás, citeramuzsika és néptánc előadás  is szórakoztatja a közönséget. Lesz még solymászbemutató, magyar kutyafajták bemutatója, és megnézhetjük a Középkori katonai hagyományok a Kárpát-medencében bemutatót is. A gyerekeket naponta 10-20 óra között kézműves játszóház várja. A teljes programot itt tudjuk megnézni.      

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.