This is default featured slide 1 title
This is default featured slide 2 title
This is default featured slide 3 title
This is default featured slide 4 title
This is default featured slide 5 title

Történetünk

Vendégházunk 1990-ben nyitotta meg kapuit. Családi vállalkozásunk két, egymástól 150 méter távolságban lévő patinás, helyi védelem alatt álló épületben működött 2018 szeptemberéig. Azóta a SzennA Épület már nem működik vendégházként. Továbbiakban a Repkény épületben tudunk szállást biztosítani 1 illetve 2 ágyas szobákban.

SzennA Épület:

Az ingatlanra vonatkozó összes tanácsi irat elveszett, így csak az Építési Törzskönyv adataira támaszkodhatunk. Az egykori Vaspálya utca (ma Szent Ferenc utca) sarkán elterülő saroktelekre Hegedű István és Kerecskay Mihályné, született Hegedűs Rozál  építtet utcai földszintes lakóházat 1892-ben.   Az épület neve ezért Hegedűs - ház. Az épület sorsát csak az majd száz évvel későbbtől tudjuk ismét nyomon követni. Családunk 1982-ben vette meg a házat, ami akkoriban igen lepusztult állapotban volt. Szüleim, Szöllősi Erzsébet és Nemes Nagy Antal, saját kezűleg újították, építették -szépítették a házat az évek folyamán. Nekik köszönhető, hogy ma ezt a gyönyörű régi épületet ebben a szép, helyreállított formában láthatjuk.  Az 1990-es évektől kezdődően megnyitotta kapuit a SzennA Vendégház.  A családi vállalkozásban mindenki kivette a részét.  Lassan kialakult az üzletmenet, sokat tanultunk, tapasztaltunk.  

Repkény Épület:

A Boldogasszony sugárúton álló polgári ház  1994 -ben került a családunkhoz. Nevét az épületet teljesen befonó repkény növényről kapta. Mivel a házban már évek óta nem lakott senki, sok javítani való volt.  Itt is kialakításra kerültek a vendégszobák, és a hozzájuk tartozó fürdőszobák is.